Stranica se učitava
Rent a car Sarajevo

Car4you - rent a car agencija Vama na usluzi

U našoj rent a car agenciji svakodnevno radimo na tome da našim klijentima olakšamo proces najma automobila te da im stavimo na raspolaganje sve naše resurse.

Upravo zbog toga, rent a car agencija Car4You aktivirala je na web stranici live chat opciju, gdje imate mogućnost, u stvarnom vremenu razgovarati sa našim operaterima i automatski saznati sve što Vas interesuje, a tiče se eventualnog najma automobila.

Ova opcija nije namijenjena samo novim klijentima, već i klijentima koji su rentali naš automobil i koristili usluge naše rent a car agencije, a potrebna im je bilo kakva vrsta pomoći na putu ili drugi vid asistencije.

Ukoliko nismo online, budite slobodni da ostavite poruku koja će automatski stići do naših operatera koji će reagovati u najkraćem mogućem roku – bez obzira na radno vrijeme.

Pored ovog noviteta na našoj web stranici, podsjećamo Vas da smo aktivirali i sekciju koju redovno pratimo, gdje možete ostaviti svoje komentare na naš rad, a mi Vam obećavamo da ćemo u skladu sa istim unaprijediti naše poslovanje.